Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Araamu Cafe kávézó Budapest
Link azonosító 12417
Cím Araamu Cafe kávézó Budapest
Url http://araamucafe.hu/
Leírás Kávé különlegességek és tea különlegességek széles választékával várjuk az Araamu Cafe-ban! Nálunk részese lehet egy gasztronómiai íz túrának, melynek során megkóstolhatja a világ legjobb ültetvényeiről származó kávé- és tea különlegességeket. Az állandó Brazíliából származó olasz pörkölésű kávénk mellett minden hónapban megízlelheti a hónap kávéját is, amely egy-egy híres kávé ültetvényről származik. Válogasson kedvére a 17 féle kávé és 13 féle tea különlegességünk közül. A kávéink mellé többféle sütemény, fánk vagy szendvics közül is választhat. Hűsítőink között olyan különlegességek is találhatóak, mint pl. Fiji, Voss vagy Evian ásványvíz, Fentimans termékek, Fritz termékek, Banán sör. Indítsa reggelét az Aramu Cafe-ban vagy térjen be hozzánk egy fárasztó nap végén és kóstoljon bele a világ ízeibe. Rendeljen online kávé webshop és tea webshop oldalunkon, így otthonában is élvezheti ezeknek a minőségi kávéknak és teáknak a sajátos íz világát.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak kávézó budapest   kávé webshop
Dátum May 1, 2016
Kapcsolattartó neve Araamu Cafe
Email Email küldés Araamu Cafe
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Parajdi só jótékony hatásai.
  A parajdi só számos módon és helyen felhasználható termék, alkalmazhatjuk inhalálásra, vízben feloldva fürdőzésre és ivókúraként, továbbá ételeinkhez adagolva is bátran fogyaszthatjuk. A parajdi só képes az anyagcserét serkenteni, így a cukorbetege és a fogyókúrázók számára is előnyös. Emellett a parajdi só pozitív hatással van a légzési panaszokkal szenvedők számára.
Kategória:   Gasztronómia


2. Lágyfagylaltgép
  A Száger és Száger Kft. lágyfagylalt gépek, valamint egyéb vendéglátóipari berendezések forgalmazásával foglalkozik. Széleskörű termékkínálatunkat honlapunkon megtekintheti.
Kategória:   Gasztronómia


3. Kávézó
  A LuluBell kávézó rendelkezésedre bocsát mindenféle finom teafüvet, különféle filtereket, és forró vizet! Te pedig kedved szerint komponálhatod meg a kedvenc italodat, hát nem szuper?
Kategória:   Gasztronómia


4. Ruszwurm Cukrászda
  Ezt a honlapot az utolsó, még működő és magyar cukrászcsalád tulajdonában lévő, a boldog békeidőkből megmaradt cukrászdáról neveztük el. Szeretnénk sok-sok képet, cukrásztörténetet, szakmai tapasztalatot, tudást gyűjteni, megőrizni és megjeleníteni. Itt megtalálja a híres, 1958-ban megjelent, Tóth Illés féle cukrásztankönyvet teljes terjedelemben.
A budai várban, a Szentháromság utca 7. számú házban 1827-ben kezdte meg működését Schwabl Ferenc cukrász, és e helyen máig megszakítás nélkül működik egy nem annyira fényűző, mint inkább családias hangulatú, patinás cukrászda.
Az alapító 3 év múlva meghalt, utóda az özvegyet feleségül vevő Richter Lénárt, aki előzőleg József nádornál volt udvari sütő.
Richter idejében egy (állítólag Krautsiedler nevű) krisztinavárosi asztalosmester és Dunaiszky Lőrinc szobrász álmodták meg és alkották remekbe a máig fennmaradt berendezést, amely megkapóan sugározza a biedermeier hangulatot, azét a korét, amelyben az édességek élvezete a legjellemzőbb örömök közé tartozott.
Kategória:   Gasztronómia


5. Pizza Rendelés .eu
  A Pizza Rendelés .eu-n könnyen kereshetsz címedre házhozszállítást vállaló pizzériát, ahol rendelhetsz is.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS