Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Villanyszerelés Budapesten
Link azonosító 12341
Cím Villanyszerelés Budapesten
Url http://villanyszerelo.gini.hu/
Leírás Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében
Villanyszerelő szakembereink feladatkörébe tartozó munkálatok: villamos rendszerek hibaelhárítás lakásokba, üzletekben, intézményekben Budapest területén, elektromos rendszerek felújítása és időszakos karbantartása Budapesten, új elektromos hálózatok kiépítése.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak
Dátum Apr 3, 2016
Kapcsolattartó neve Hujbert Róbert
Email Email küldés Hujbert Róbert
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

Átlagos értékelés: 4.00 4.00 (5 ből)
Visszajelzések száma: 1 Visszajelzés

Visszajelzést irta CharlesMag, feladó lilkivett06@sgdfhghtj5.shop (dátum: 2017-Jul-19)
Tárgy: l9xyjgg5
Hozzászólás: wh0cd301831 augmentin 875 mg buy prednisolone Where Can I Buy Doxycycline Online
Értékelés:

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Játékot rendelni gyerekjáték!
  Játék webshopunkban játszva rendelheted meg a legjobb játékokat fantasztikus áron.
Győri megrendelőinknek 390,-Ft-ért, akár a megrendelés napján házhoz szállítjuk a játékokat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Eurokaft.hu – Előtetők, Nyílászárók, Árnyékolás
  Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik az előtetők, nyílászárók (fa-műanyag ablakok, ajtók) és az árnyékolás (redőny, napellenző, roló, reluxa) tervezésében és kivitelezésében!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Keresőoptimalizálás, reklámkampányok, webmarketing
  Napjaink fontos része az internet, rengeteg információ cserél gazdát, célunk, hogy ennek Ön is részese legyen. Nálunk a webmarketing díja le van egyszerűsítve. Nincs rejtett költség, egyszerű kiszámítható. Közösségi médiakampányok készítése, felügyelete felsőfokon. Tapasztalt szakemberek kezelik az Ön kampányait így biztos lehet benne, hogy a hirdetések minden betűje és pixele a vásárlás ösztönzése érdekében készül. Kérjen árajánlatot és bizonyosodjon meg a szakértelmünkről. Nem alkalmazunk webspam és egyéb kétes jellegű technikát. Szem előtt tartjuk a Google elvárásait, csak így lesz hosszútávon weboldala a keresők első oldalán, a legjobb pozícióban. Már több száz weboldal optimalizálását tudják sikerrel maguk mögött. Munkatársaink a legjobbat hozzák ki az Ön weboldalából. A keresőoptimalizálás után, mikor az oldala a keresők első oldalán van, azonnal érezhető lesz a megtérülés. Weboldala látogatóinak száma drasztikusan megnő, így a bevétel mértéke már csak Öntől függ. A megtérülés folyamatosan látható lesz. Hetente küldünk jelentést az elvégzett munkánkról, továbbá az aktuális helyezésekről. Így hétről hétre nyomon követhető a fejlődés és a minőségi munkánk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Klíma beszerelés
  Légkondicionáló berendezések kereskedelme és klímaszerelés ingyenes felméréssel Budapesten és környező településeken! A kft. az időszakos javítási feladatokat is teljesíti.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Line-x polyurea bevonat szóró gép
  Feltaláltak egy fantasztikus technológiát, ami a tárgyakat törhetetlenné és elképesztően erőssé teszi. Ez a LINE-X bevonat, amivel bevonva a tárgyakat, azokban szinte nem lehet kárt okozni.
Először autókon próbálták ki, a festék megszáradása után baseball ütővel püfölték, de még egy karcolást sem tudtak rajta okozni. Hétköznapi tárgyakon is kipróbálták, és megállapították, hogy a polikarbamid bevonat olyan erős, hogy még a tojás sem törik össze, amit előzőleg lefújtak ezzel a különleges festékkel. Természetesen a cél nem tojások vagy gyümölcsök törhetetlenné tétele, hanem elsősorban korrózióvédelemre és tartós igénybevételnek kitett eszközök megóvására használják. Bárhol is legyen szükség kopásálló, az időjárás viszontagságainak ellenálló bevonatra, sok helyen találkozhatunk a poliurea bevonat jellemzően szürke 50 árnyalatának valamelyikével.
A line-x poliurea bevonat két különleges komponensű folyadék összekeverésével áll össze. A felhordott anyag egy vastag műanyag réteget képez, és ezáltal sokkal erősebb felületet alkot mint a hagyományos festék-rendszerek. A poliurea anyagokat általában szórható formában használják, de ezen kívül injektálható és kenhető formában is lehetséges alkalmazni. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületeken is alkalmazható.
Az általunk forgalmazott olcsó poliurea-bevonat szórógépeket a MagnumTech Kft-től - vagyis tőlünk - rendelheti meg, amellyel biztos jövedelemre és állandó ügyfélkörre tehet szert. A line-x bevonat további előnyei: esztétikus, kopásálló és akár magasnyomású mosóval is tisztítható.
Egyik kedvenc felhasználási területünk csónaktestek védelme, mert ezzel tökéletesen vízzáró és ütésálló hajótestet kap, ami által nem kell félnie a kikötéseknél, esetleges mólóhoz való ütközésektől.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS