Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Holt-tengeri lebegés
Link azonosító 12113
Cím Holt-tengeri lebegés
Url http://www.holttengerspa.eu/
Leírás A holttengeri lebegésért nem kell messzire utazniuk a Budapestieknek, mert a bécsi úti Holttnger spa szalonban már élvezhetjük.
Kategóriák Szépség/Wellness
Kulcsszavak spa   wellness
Dátum Feb 3, 2016
Kapcsolattartó neve Balogh Péter
Email Email küldés Balogh Péter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szépség/Wellness kategóriában
1. Alakformálás, sminktetoválás, mesterfodrász
  Célunk az, hogy aki betér hozzánk, testileg, lelkileg megszépülve jókedvűen és elégedetten távozzon tőlünk. Talán a legfontosabb érvet hagytuk a legvégére, hogy eljöjjön hozzánk.
Kategória:   Szépség/Wellness


2. MenDan Wellness Hotel Zalakaros
  MenDan Wellness Hotel Zalakaros: négycsillagos szállodánk minőségen felül ötvözi a spa hotelek harmóniájával, a luxus hotelek eleganciájával, a wellness hotelek legegzotikusabb szolgáltatásait. Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel. Miben különbözünk? Hotelünkben nem szobákat, inkább igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, sokkal inkább életérzést kínálunk vendégeinknek. Megajándékozzuk a megfizethetetlennel: egy boldog mosollyal az arcán, mellyel szállodánkból távozik.
Kategória:   Szépség/Wellness


3. Natúrszappan webshop
  A Pápai Kézműves Kft. több mint 10 éve foglalkozik kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készített szappanok előállításával. Webáruházában többféle natúr kozmetikum megtalálható, így szappanok, szódabikarbóna, illetve mosószóda. A weblapon kínált többféle szappan között mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet, legyen szó zsíros, normál, száraz vagy érzékeny bőrről. A érdeklődők minden egyes termékről részletes információt olvashatnak, illetve egy bőrteszt kitöltésével megtudhatják bőrtípusukat is.
Kategória:   Szépség/Wellness


4. A shea vaj és a szépségápolás.
  Ismerd meg a honlap segítségével ezt a nagyszerű fiatalító terméket. A shea vajat számos helyen felhasznbálják, a bőrápolásban élelmiszerként, és a hajápolásban is.
Kategória:   Szépség/Wellness


5. G-OLDLake kültéri szauna
  Saját tervezésű kültéri szauna és G-OLDLake szauna független, magyarországi cégtől. Elsőrendű faanyagok, kiemelkedő műszaki tartalom, versenyképes ár.
Kategória:   Szépség/Wellness




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS