Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kozma Shop
Link azonosító 12050
Cím Kozma Shop
Url http://kozmashop.hu/
Leírás Cégünk, a Kozma Műszaki Kereskedelmi Kft. azért van a piacon, hogy Önnek segítsen minőségi szerszámokat és gépeket találni, mellyel hobbiját, vagy munkáját precízen és tökéletesen el tudja végezni.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak
Dátum Feb 3, 2016
Kapcsolattartó neve Laszlo
Email Email küldés Laszlo
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Kampányfelügyelet Magyarország Kft.
  Szeretné ha weboldala látogatottsági adatai növekednének? Honlap készítéssel vagy pedig webáruházának beindításával kapcsolatban lenne szüksége segítéségre? Nézzen be hozzánk!
Kategória:   Internet


2. Boteco Termékdíj-ügyintézés
  Cégünk, a Boteco kedvező díjszabások mellett a környezetvédelmi termékdíj szakszerű és pontos ügyintézésével foglalkozik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Gluténmentes paleoliszt
  Cégünk, a Yungas, zöldbanán lisztet értékesít, mely rezisztens keményítőt tartalmaz, felszívódása jó hatással van az anyagcserére, rengeteg káliumot, magnéziumot és vasat tartalmaz. Rendelje meg!
Kategória:   Gasztronómia


4. Hangerő Technika Kft.
  Cégünk, a Hangerő Technika Kft. igazán otthon van a koncertszervezésben. Fénytechnika, hangtechnika, színpadtechnika, műsorszervezés? Bármi is legyen, amit meg kell szervezni, mi megoldjuk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Relatív-A Kft.
  Cégünk, a Relatív-A Kft. 2005 óta nyújt teljes körű csomagolástechnikai szolgáltatásokat ügyfeleinek. Termékeink között megtalálhatóak az okmánytasakok, borítékok és egyéb csomagolóanyagok.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


6. Avantgard Fashion
  Az Avantgard Fashion internetes áruházában márkás női-férfi ruházati termékek közül válogathat és rendelhet. Retro, Devergo, Mayo Chix, Amnesia, és számos további márkát forgalmazunk.
Kategória:   Divat/Ruházat


7. Rost Kávé Webáruház
  Kínálatunkban található, 100%-ig arabica kávéink kiemelten magas rosttartalommal rendelkeznek, ezzel is hozzájárulva a helyes anyagcsere-működéshez.
Kategória:   Élet/Egészség


8. Gemenc Kompresszor Kft.
  Cégünk, a Gemenc Kompresszor Kft. 1994 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit légtechnikai berendezések, légkompresszorok, pumpák, hidraulikai berendezések forgalmazásával.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


9. Royal Club Wellness Hotel Visegrád
  A négycsillagos Royal Club Wellness Hotel családbarát környezettel, Visegrád belvárosától mindössze 400m-re várja a kikapcsolódni vágyókat, gazdagon felszerelt szobákkal és kedvező árakkal.
Kategória:   Utazás


10. Napozóágyak webáruház
  Jöjjön hozzánk, és vásároljon nálunk minőségi napozóágyat vagy napernyőt. Cégünk, a Napozóágyak, készséggel áll rendelkezésére. Minden kérdésükre szívesen válaszolunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


11. Gyerekhacuka
  Minőségi és márkás gyerekruhák webáruháza, fiúknak és lányoknak, 0-tól 14 éves korig! Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen közvetlenül oldalunkról!
Kategória:   Divat/Ruházat


12. Szobafestés Budapesten
  Minőségi és gyors szobafestési szolgáltatásokra van szüksége? Jó helyen jár! Veres Norbert és csapata vállal mindenfajta festési, mázolási, tapétázási, valamint parkettázási munkálatokat is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


13. SegítekVenni.hu
  A Segítek venni profi szakembere gépjármű vásárlás tanácsadással foglalkozik. Autóvásárlási szakértőnk vállalja az autók állapotfelmérését, alapos átvizsgálását, a karosszéria ellenőrzését.
Kategória:   Autó/motor


14. Deltaté Kft. - Papírgyártó és Feldolgozógépek Javí
  Ha papírfeldolgozó gép, akkor Deltaté Karbantartó és Szolgáltató Kft.
Szolgáltatásaink közül pár: papírgyártó –és feldolgozó gépek javítása, bálázó gépek javítása, szivattyúk és hajtóművek szerelése.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


15. Magenta Patron és Toner
  Nyomtató kellékre, tintapatronra, lézerkazettára van szüksége?Tintapatron és toner kedvező áron! Eredeti és utángyártott tintapatronok, tonerek minden készülékhez! Webáruházunkban találhatóak még számítástechnikai kiegészítők és papíráru.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


16. Futópad Depo
  A Futópad Depo internetes áruházában számos márkás és minőségi futópad közül válogathat és rendelhet, otthonába és üzletébe egyaránt!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


17. IPS-Gyermekszem - A biztonságos játszótér
  Játszóterek és játszóházak teljes körű kivitelezése.
Kategória:   Szórakozás


18. Must & Co. Olasz Konyhabútorok
  Exkluzív olasz konyhabútorok tervezése, gyártása és forgalmazása.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


19. VW Bázis Kft.
  A zuglói székhelyű VW Bázis Kft. fő profilja a Volkswagen-csoport márkáinak (VW, Seat, Audi, Skoda) eredeti, és utángyártott alkatrész-forgalmazása pár napon belül.
Kategória:   Autó/motor


20. Sportvilág
  A Sportvilág Hungary Kft. termékpalettáján nagyon sok bel- és kültéri sportszer megtalálható. Klubok, csapatok, iskolák, de egyéni vásárlóink igényeit is kielégítjük termékeinkkel.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Mediterrán-shop
  Minden házon a tetőnek kell kibírnia a legtöbb megpróbáltatást, ezért a legtartósabb cserepekre van szüksége, ami idő- és környezetálló.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. A-Z online ANTIKV
  A-Z online Antikvárium használt könyvek webáruháza
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Mobil Trend GSM, GPS, PC, PDA, Notebook, Laptop, M
  Mobil Trend GSM, GPS, PC, PDA, Notebook, Laptop, Multimédia és tartozék kereskedelem, online áruház
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Gáz- és fűtésszerelés Pest megyében, garanciával
  Gázkészülékek, illetve fűtésrendszerek teljeskörű munkálatait vállaljuk egész Pest megye területén. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Gáz- és fűtésszerelőink mindegyike magasan képzett, profi szakember, melynek köszönhetően minden típusú és márkájú gázkészülék és fűtésrendszer munkálatait vállalják. Bármilyen okból kifolyólag keres gáz- és fűtésszerelő szakembert, a lehető legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, ahol kollégáink örömmel fogadják megkeresését és sürgős esetben szerelőink egyike akár egy órán belül elindul a helyszínre. Szakembereink munkájukat mindig precízen és megbízhatóan végzik, kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel, kedvező áron. Minden általuk végzett munkára garanciát vállalnak és számlát adnak. Akár új készüléket szeretne beszereltetni vagy a jelenlegi meghibásodott, esetleg eljött a karbantartás ideje forduljon hozzánk és mi segítünk. Weboldalunkon bővebben tud tájékozódni szolgáltatásainkról és rólunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Borítékok
  Borítékok és más tasakok minden mennyiségben – a boritekshop.hu ezt kínálja Önnek! Ha szeretné feldobni levélváltásait, rendeljen minél színesebb és érdekesebb borítékokat!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS