Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Marmite öntött márvány mosdók, kádak webáruháza
Link azonosító 1199
Cím Marmite öntött márvány mosdók, kádak webáruháza
Url http://www.marmitearuhaz.hu
Leírás Marmite márkájú öntött márvány kádak, mosdók, kiegészítők, fürdőszoba szaniterek webáruháza. A Marmite Európa vezető öntött márvány mosdó gyártója!
A Marmite mosdók most Mack Protect bevonattal is!
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak marmite   mosdók   kádak
Dátum Sep 10, 2009
Kapcsolattartó neve Nagy János
Email Email küldés Nagy János
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. ekarnis | store24
  Webáruházunkban karnisok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. A kompletten összeállított karnisok mellett, egyedi, méretre készített függönytartókat is forgalmazunk. A termékeinkhez tartozó alkatrészek külön is megvásárolhatók.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Társasház, közös képviselő, közös költség
  A közös képviselő önállóan jár el az ingatlannál a lakástulajdonosokat érintő ügyekben. Ő a ház „mindenhatója”, aki ügyvezető jellegű tevékenységével végrehajtja a társasházi közgyűlés stratégiai döntéseit. Kötelessége munkájával segíteni a társasház törvényes működését. Feladata mindent megtenni az épület fenntartása, felújítása és a lakóközösség képviselete érdekében. Intézi a közösségnek a társasházzal összefüggő ügyes-bajos ügyeit is.
De mi van akkor, ha a közös képviselő egyszercsak eltűnik a társasház pénzével? Mivel egy társasházban a lakók nem látnak bele, hogy a közös képviselő mire költi a lakóközösség pénzét, így bármikor előfordulhat sikkasztás, túlszámlázás, vagy adott felújítási munkára nem megfelelő szakember kiválasztása. Még az is előfordulhat, hogy saját zsebre ad ki közös tulajdonú helységet, kamrát, tárolót, megkárosítva ezzel a tulajdonosokat.
A társasházi tulajdonosok számára írott könyvből megismerjük a lakástulajdonosok jogait és lehetőségeit.
A Számvizsgáló Bizottságról írt könyvből pedig a SZB tagjainak jogait, kötelezettségeit és lehetőségeit. Ugyanis a közös képviselőnek minden évben mérleget, éves beszámolót és költségvetési javaslatot kell készítenie, amit a tulajdonosok sokszor átnézés nélkül kidobnak, a közgyűlésen érdemi vita nélkül jóváhagynak, ami időnként súlyos hiba.
Hogyan alkossunk társasházi szervezeti-működési szabályzatot? Fontos, hogy a társasházi SZMSZ tartalmazza a költségek felosztásának részletezését, illetve a határozathozatalok mikéntjét is. Szempont, hogy kitérjen a közös költséget nem fizetők szankcionálásának szabályozására is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Tomitaf Kft- Lakásfelújítás, Karbantartás
  Teljeskörű lakásfelújítással foglalkozó cégünk vállalja társasházak, családi házak és lakások felújítását, karbantartását!
Házban, kertben van a gondja? A Tomitaf Kft. megoldja!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Padlóburkolat akciók - Parkettagyár
  Cégünk laminált parketták, szalagparketták, parafa padlók és teraszburkolatok forgalmazásával foglalkozik, illetve segítséget nyújt a vásárlóknak a megfelelő termék kiválasztásában is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Napfény Ingatlaniroda Szeged
  A Napfény Ingatlaniroda Szeged tanácsadó kollégái mindannyian azon cél érdekében dolgoznak, hogy az ingatlaniroda ügyfelei az ingatlanjukkal kapcsolatban minden ténnyel tisztában legyenek.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS