Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Tőzegáfonya
Link azonosító 11956
Cím Tőzegáfonya
Url http://xn--tzegfonya-31a24j.hu/
Leírás Ismerkedjen meg a tőzegáfonya jótékony hatásaival és védje meg szervezetét a hugyúti betegségektől.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak Tőzegáfonya
Dátum Feb 3, 2016
Kapcsolattartó neve Tóth Ferenc
Email Email küldés Tóth Ferenc
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Műtét
  Érsebészeti műtétek tapasztalt szakemberekkel, a legújabb felszereléssel. A Dr. Rose magánklinika páciensei mindig elsőrangú orvosi ellátásra számíthatnak!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Fogászati kezelések
  Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Kovács Erika kineziológus
  Gyermekkorom óta önmagamat és másokat megismerni vágyó, az emberi lélek és pszichológia iránt érdeklődő, idealista és örök álmodozó ember vagyok.

Ebbe az irányba az életemben felmerülő nehézségekre való megoldás keresése vitt. Időközben rájöttem, hogy a kineziológus tevékenység számomra “nem hivatás, hanem hitvallás és nem én választottam, hanem ő választott engem”.

Hiszem, hogy a folyamatos önismereti munka, a tudásom további bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy még jobb kineziológus legyek. Elért sikereimet a szorgalmamnak, kitartásomnak, az életemben megszerzett tapasztalásnak, kineziológus társaimnak, könyveknek és körülöttem lévő inspiráló személyeknek köszönhetem. Erőmet, energiámat ezen élményekből, érzésekből, pillanatokból merítem.
Kategória:   Élet/Egészség


4. GINSENG TUDÁSTÁR
  Koreai ginseng specialistaként több éve importálunk magas hatóanyagtartalmú ginseng készítményeket, melyek legalább 6 éves ginseng gyökér felhasználásával készülnek. Ebben a cikkben összefoglaljuk az elmúlt évek tapasztalatait a fekete ginseng hatásáról, termesztési körülményeiről.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Mi az ördög? Amit mindig is tudni akartál az ördögnyelvről
  Biztos Te is olvastál már számtalan hasonló reklámot, de a reklám az reklám. El akarnak adni Neked valamit, és természetesen csak a jó tulajdonságokról írnak. Sok pénzt fizetnek azért, hogy valamelyik celeb a nevét adja a termékhez.

Amit soha nem szabad elfelejteni: olyan termék (pláne fogyókúrás szer) nincs a világon, amelyik mindenkinek használ! Tartalmazhat olyan összetevőket is, amelyek Rád kifejezetten negatív hatással vannak. Bármilyen fogyasztószert veszel, mindig tanulmányozd át az összetevőket, ha valamelyik ismeretlen Számodra, próbálj előtte tájékozódni.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS