Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




danygyerekagy.com
Link azonosító 11777
Cím danygyerekagy.com
Url http://danygyerekagy.com
Leírás Önnek is van gyermeke? Éppenséggel több is? Üzletünk fő foglalkozási köre a gyerekbútor gyártás. Többnyire olyankor kell már a gyerekbútor, amikor a gyermek már nagyobb korban van.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak Nyír-Alfa-Bútor Kft.
Dátum Oct 14, 2015
Kapcsolattartó neve Szabó Dániel
Email Email küldés Szabó Dániel
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Hatékonyan funkcionáló kültéri egység
  A légkondicionáló berendezés egy rendkívül hasznos készülék. Ám csak akkor tud igazán hatékonyan működni, ha tiszta és rendszeresen gondozott.
A klíma karbantartásának fontos lépése a klíma kültéri egység tisztítása. Amennyiben a klíma kültéri egység tisztítása el lett hanyagolva, az komoly következményeket vonhat maga után. Így például, ha a légkondi csak nagyon gyengén hűt, az feltehetően a kültéri egység elpiszkolódásának egyik jele. Az elpiszkolódás állapota pedig könnyen felléphet. Ennek esélye még inkább megnövekszik, ha a külső egység viszontagságos időjárási körülményeknek, vagy egyéb intenzív külső hatásoknak van kitéve. Ilyenkor a külső egység részben eltömődhet, s ekkor észlelhetjük a klímaberendezésünk hatékonyságának lényeges csökkenését. A klíma kültéri egységének tisztítására ezért érdemes nagy gondot fordítani, s évente legalább egyszer, szakemberrel elvégeztetni azt.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Betonvágás Budapest 22, XXII. kerület, Budafok
  Betonvágás Budafokon. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. AP-Transport
  Az AP-Transport azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a nemzetközi és belföldi szállítmányozás területén. Tevékenységünket kedvező árak, rövid határidők és precíz, felelősségteljes munkavégzés jellemzi. Szakképzett munkatársaink legjobb tudásuk szerint, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Fő profilunk a nemzetközi és belföldi, illetve expressz áruszállítás.
Az Emeni Hungary Kft. fő tevékenysége a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Az Emeni Hungary Kft. 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy az egyre növekvő megrendelői igényeket minél precízebben ki tudja elégíteni. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Irodánk és telephelyünk az osztrák-magyar határhoz közeli, Vas megyei Sárváron található. Fő tevékenységünk a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink az általunk végzett munkával 100%-ban meg legyenek elégedve. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Az Emeni Hungary Kft. munkatársai számára nincs olyan kihívás, amely problémát jelentene, hiszen versenyképes áron megbízható, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk megrendelőink számára.
Az APON Service Kft. 2016-ban jött létre, Sárváron működteti műhelyét, amely gyorsszervizként funkcionál. Vállalkozásunk a Shell Magyarország és az Unix Autóalkatrészek Kft. cégekkel áll kapcsolatban, így tudjuk garantálni, hogy vásárlóink igényeit magas szinten ki tudjuk elégíteni. Elköteleződtünk az ügyfélorientált szemlélet mellett; számunkra fontos, hogy Ön cégünkkel meg legyen elégedve. Nekünk számít, hogy szolgáltatásunk precíz, minőségi és megfizethető legyen.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Tamás Ablak nyílászárók, ablakok
  A Tamás Ablak Kft. nyílászárók készítésével foglalkozik. Forduljon hozzánk bizalommal.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Tetőcserép akció
  Cégünknél tetőcserép akció várja vásárlóinkat, hogy gazdaságosan alakíthassák ki a tökéletes védelmet nyújtó tetőszerkezetet. A kerámia tetőcserép nem csak időtálló, de esztétikus is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS