Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Design tokok
Link azonosító 11649
Cím Design tokok
Url http://www.design-i-do.com/hu/
Leírás Egyedi gyártású okostelefon és tablet tokok kereskedelme.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak tokok   iphone   ipad
Dátum Oct 14, 2015
Kapcsolattartó neve Herczeg Tibor
Email Email küldés Herczeg Tibor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Nemesacél ékszer webshop..
  A steeel.hu Nemesacél ékszer webshop termékei sebészeti acél ékszerek. Divatos acél ékszer kollekciónk közt rengeteg nyaklánc, medál, gyűrű, fülbevaló, acél és kaucsuk karkötő található.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Mormota túrafelszerelés webshop – Túrabakancs, túr
  Minőségi férfi és női túrabakancs és túracipő kínálat a Mormota online áruházban.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Selyemcukor.com
  Selyemvirágokat, hajkoszorúkat, fejkoszorúkat készít és forgalmaz a vállalkozás.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft.
  A Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft. tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de megbízás alapján a Nyugat-Dunántúlon, vagy akár az ország egész területén dolgozik. Üzleti stratégiájának alapja a szakképzett és a szakma iránt elkötelezett munkatársai és a megrendelői, üzleti partnerei közötti bizalom, melyet felelősségteljes munkavégzéssel, a munkafeladatok korrekt kivitelezésével ér el. Épületfeltüntetési, épületbontási változási vázrajzok készítése, telekhatár kitűzés, telekalakítások, épületkitűzés, használati megosztás, közmű vezetékek geodéziai bemérése, megvalósulási térkép készítése, mérnökgeodézia szolgáltatások, művelési ág változás, szolgalmi és vezetékjog, belterületbe csatolás, társasház-alaprajzok és tervezési alaptérkép elkészítése mellett a Szombathelyi Földmérő és Térképészeti Kft. vállalja egyéb földmérési szolgáltatások elvégzését is. Geodéziai tevékenységét rövid határidővel, kedvező áron, a törvényi előírásoknak és a szigorú szakmai szabályoknak megfelelően, magas színvonalon, a technikai fejlődéssel lépést tartva, a legkorszerűbb GPS technológiával, távmérő eszközökkel és megbízható adatkiértékelő szoftverekkel végzi.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. IrtóTrió, ha rovarirtás kell!
  Aki kutyát tart a lakásban, az biztos találkozott már bolhával. Elég levinni sétálni a kis kedvencünket, hogy az állat összeszedjen mindenféle kéretlen vérszívót, amit aztán annak a rendje és módja szerint haza is hoz. Van, hogy csak néhány nap múlva vesszük észre a dolgot, amikor a kis kedvencünk már keservesen vakaródzik. Ekkor általában már késő, lakásunk ugyanis tele van bolhával. Hiába fürdetjük a kutyánkat és bolha mentesítjük, ha a szőnyegben vagy bútorkárpitban megbúvó egyedek visszafertőzhetik. Az egész lakásunkra kiterjedő rovarirtás szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk ezektől a vérszívó rovaroktól! Hasonló kellemetlenséggel jár az ágyi poloska is. Lehetünk mi akármilyen tiszták, ha használt bútort vásárolunk, amin megbújik a poloska, akkor máris bekerült az otthonunkba. Ha kellemetlenségünk támad bármilyen rovarral, hívjuk az IrtóTrió csapatát, akik speciális vegyszerekkel tesznek rendet ott, ahol szükséges!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS