Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Jogvadász
Link azonosító 11585
Cím Jogvadász
Url https://jogvadasz.wordpress.com
Leírás A Jogvadász jogi tanácsadó szolgáltatás, mely jogi tanácsokat, jogi segítséget nyújt magánszemélyek számára. Egyszerűen, gyorsan, érthetően, ingyenesen. Az oldalról mindenki naprakészen értesülhet az életviszonyait rendező aktuális jogi helyzetről.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak jog tanácsadás ingyenes
Dátum Oct 14, 2015
Kapcsolattartó neve Aukszi Tamás
Email Email küldés Aukszi Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Blade Logistics Hungary Kft
  A Blade Logistics Hungary Kft kiváló, megbízható kollégái költöztetéssel és lomtalanítással foglalkoznak, cégünk szolgáltatásai Budapest területén vehetőek igénybe.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Royal Store Kft. - Karóra forgalmazás
  A Royal Store Kft. tevékenységét tekintve egy minőségi és márkás férfi, illetve női karórák forgalmazására specializálódott vállalkozás.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. D-Buli Kft Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása
  A Vas megyei Balogunyomban működő D-Buli Kft. 2004 óta foglalkozik rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával és komplett rendezvények lebonyolításával. Tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de eszközkölcsönzési, rendezvényszervezési szolgáltatásaival akár az ország egész területén örömmel áll ügyfelei rendelkezésére. Célja a folyamatos műszaki-technikai fejlesztések révén – a rendezvények komplex kiszolgálása, a megrendelők változó igényeinek kielégítése, a minőség és a megbízhatóság jegyében. A sátor bérbeadás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is vállalnak: esküvői sátrak, rendezvénysátrak, nagyméretű sátorrendszerek helyszínre szállítását, összeállítását és bontását, berendezését, fűtését, világítástechnikai és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését igény szerint. A cég zenei műsorok értékesítésével is foglalkozik: a D-Buli Kft. az énekesnő Rony országos, illetve a Delta zenekar Vas megyei koncertjeinek kizárólagos szervezője.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. parkettázás szobafestés
  1994-től folyamatosan végzünk szobafestés, mázoló, tapétázó kis- és nagy munkálatokat egyaránt, legyen az tisztasági festés vagy teljes felújítás.

A fő profilunk a szobafestés, ezáltal az elmúlt évek tapasztalata alapján, sikeresen nyújtottunk segítséget a színárnyalat kiválasztásában és a színkeverésben. Szívélyes üdvözlettel:



Nardai Zsolt szobafestő
szobafestés, mázolás kis munkákra specializálva
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Vállalkozás
Lakás/Lakberendezés


5. Garanciális gipszkartonozás Pest megyében
  Kedvező áron vállalunk gipszkartonozási munkálatokat Budapesten, illetve Pest megye egész területén egyaránt. Látogasson el weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalál ezzel kapcsolatban és keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Kedvező áron, több, mint 20 év tapasztalatával dolgozunk, precízen és megbízhatóan. Munkánkra pedig természetesen garanciát vállalunk és számlát adunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS