Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Mega F Kft.
Link azonosító 11191
Cím Mega F Kft.
Url http://burkolas-gipszkartonozas.hu/
Leírás Cégünk fő tevékenységi köre a gipszkartonozási és burkolási munkák elvégzése több éves tapasztalattal és kedvező áron.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak
Dátum Apr 16, 2015
Kapcsolattartó neve Laszlo
Email Email küldés Laszlo
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Hintaló Fejlesztő Központ
  A XVIII. kerületben található Hintaló Fejlesztő Központ fő motiválóereje a mozgássérült gyerekek és felnőttek korai fejlesztésével.
Kategória:   Oktatás


2. Evergreen Garden
  Ónozó Krisztián és profi csapata szakszerű kertmunkálási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.
Kategória:   Kert


3. Shinan tapéta
  A dél-koreai Shinan 1996 óta foglalkozik minőségi tapéták gyártásával és forgalmazásával, melyeket immáron Magyarországon is megvásárolhatja rajtunk keresztül.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Gépírás olcsón
  Cégünk profi szakemberekkel vállalja nyomtatott, vagy hangalapú szövegek minőségi, gyors és olcsó gépelését, lektorálással és felelősségbiztosítással.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Tandemugrás okosan
  Szeretnél egy hatalmas kalandot az életedbe? És úgy érzed, elég bátor vagy hozzá? Próbáld ki a tandemugrást velünk! Cégünk négyféle ugrási lehetőséget biztosít az arra felkészülteknek!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


6. VW Bázis Kft.
  A zuglói székhelyű VW Bázis Kft. fő profilja a Volkswagen-csoport márkáinak (VW, Seat, Audi, Skoda) eredeti, és utángyártott alkatrész-forgalmazása pár napon belül.
Kategória:   Autó/motor


7. Gano Excel Webáruház
  Cégünk, a Gano Excel az országban egyedülállóan a gyógyászatban legrégebben használt gomba, a ganoderma lucidummal foglalkozó cég. Vásároljon tőlünk a hosszú élet érdekében!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


8. Deltaté Kft. - Papírgyártó és Feldolgozógépek Javí
  Ha papírfeldolgozó gép, akkor Deltaté Karbantartó és Szolgáltató Kft.
Szolgáltatásaink közül pár: papírgyártó –és feldolgozó gépek javítása, bálázó gépek javítása, szivattyúk és hajtóművek szerelése.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


9. Hotel Aquamarin
  A Hotel Aquamarin az igazi békességre és nyugodtságra vágyó lelkek pihenője. Rendkívüli környék, kedves emberek, csodás tájak, tisztaság, békesség, Az otthoni gondok, mint a tollpihe, elszállnak.
Kategória:   Utazás


10. G4 Partner Klub
  A G4 Partner Klub exkluzív ajánlatok széles garmadájával várja régi, és leendő tagjait. Böngésszen oldalunkon jelenlegi akcióink között, és csatlakozzon, ha spórolni szeretne kiadásain!
Kategória:   Szervezetek


11. Your Hobby Webáruház
  Cégünk 2003 óta foglalkozik kreatív hobbitermékek és anyagok forgalmazásával. Internetes áruházunkban számos kategória és termék közül válogathat és rendelhet. Gyors kiszállítás és kedvező árak!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


12. ArtProof
  Cégünk, az ArtProof kft. fő tevékenységi köre a lapos tető hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, talajban lévő szerkezetek hő-és víz elleni szigetelése
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


13. Angels Hostess Marketing Kft.
  Szerezzen vállalkozásának figyelemfelkeltő promóciós kampányt! Cégünk több éves tapasztalattal foglalkozik teljes körű hostess kampányok lebonyolításával.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


14. Ledoldal.hu - Fény. Tőlünk, Önnek.
  Cégünk, a Sparkingclean Kft. 2010 óta foglalkozik LED lámpatestek és egyéb világítástechnikai eszközök internetes kereskedelmével.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


15. DualHardware Zuhanyszerelvények
  Cégünk, a DualHardware webáruházában számos fürdőszobai termék, elsősorban zuhanykabinok szerelvényei közül válogathat és rendelhet.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


16. Jó a babának
  Szeretne nagyon jó minőségű termékeket vásárolni kisgyermekének? Látogasson el a Magánút Kft. web áruházába, ahol kiváló minőségű kisbaba- és kismama termékeket vásárolhat.
Kategória:   Gyermek


17. Eurotextil Kft.
  Ruházati- és lakástextilanyagok széles kínálatával várjuk az Eurotextil Kft. webáruházában. Számos országból származó exkluzív textíliákkal rendelkezik kínálatunk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


18. Molnár-Bútor Kft.
  A Molnár-Bútor Kft. több mint húsz éve foglalkozik elsősorban fenyőbútorok online forgalmazásával. Új, illetve használt termékek egyaránt megtalálhatók a cégnél.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


19. Lani Építő Kft.
  Praktikus könnyűszerkezetű épületet szeretne? Válassza a Lani Építő Kft. minőségi és gazdaságos szolgáltatásait könnyűszerkezetes raktár, csarnok építéshez! Látogasson el honlapunkra!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


20. Székhelyszolgáltatás Budapesten
  A székhelyszolgáltatás azoknak ideális, akik nem akarnak plusz költségért, saját székhelyet, személyzeti irodát, épületet fenntartani. Válassza a Reál-Invest Kft. szolgáltatásait!
Kategória:   Gazdaság


 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. A műanyag ablak akár újra is hasznosítható
  A műanyag ablak egy rendkívül jó termék a nyílászárók piacán, ugyanis olyan PVC anyagból szokták legyártani, amelyet az elévülési idő után egészen egyszerűen újra is tudnak hasznosítani és újabb műanyag ablak szerkezetet tudnak létrehozni belőle. Pontosan ezért akár azt is mondhatnánk, hogy aki a műanyag ablak vásárlása mellett dönt, az a környezettudatos életmódot követi.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Minőségi homlokzat szigetelés
  Cégünk homlokzat szigeteléssel foglalkozik.Látogassa meg honlapunkat és válasszon minket!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Eladó cégek portálja
  Eladó cégek: eladó cégek hitelhez, pályázatokhoz, bővítéshez. Információk eladó cégek megvásárlásának folyamatáról, eladó cégek megvásárlásában rejlő lehetősgekről, szabályokról.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. KT padló Budapest
  Budapest kerületeiben, illetve Pest megyében lépcső burkolást, padló burkolást és parketta felújítást vállalunk.
A beltéri felületek, padló és lépcső burkolása kulcsfontosságú eleme egy lakás vagy iroda tervezésének. A helyes anyagok kiválasztása és a megfelelő burkolási technika alkalmazása a helyiség esztétikai és funkcionális értékéhez, és növeli az értéket.
A burkolás során fontos, hogy az anyagok minősége és azok kiválasztása kiemelt szerepet kapjon. Legyen szó parkettáról, laminált padlóról, vinylről, svédpadlóról, szalagparkettáról, szőnyegről vagy bármilyen más burkolatról, mindig olyan anyagot válasszunk, amely megfelel a helyiség jellegének, a terhelésnek és az igényeknek. Csak így lesz biztosítva a hosszú tartósság és a kifogástalan kinézet.
A megfelelő padló- és lépcsőburkolat kiválasztása fontos szerepet játszik a belső tér funkciójának és stílusának meghatározásában.
A KT padló Budapest szakemberei, igény esetén segítenek, a megfelelő burkolat kiválasztásában. A kiválasztott anyaghoz, tudunk padló szaküzletet ajánlani.
Ismerj meg bennünket! Várjuk hívásod!
Szakmai kérdések: Tamás: +36 70 428 1082
Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat kérés:
ktpadlobudapest@gmail.com
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Front-Dent Kft. fogorvosoknak
  25 éves a BauTrans! Nézze meg Ön is a 25 éves Jubileumi ünnepléssel egybekötött Családi Napot, és az ott készült képeket. A hangulat fergeteges volt, egy készülünk még meglepetéssel az évben!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS