Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Nincs esküvő ceremóniamester nélkül
Link azonosító 11166
Cím Nincs esküvő ceremóniamester nélkül
Url http://www.pallagiakos.hu/
Leírás Esküvőkön működök közre házigazdaként, segítőként. A számtalan remek hangulatú esküvőt egyvalaminek köszönhetem: hiszek a megismételhetetlen, ihletett pillanatokban.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak ceremóniamester
Dátum Apr 16, 2015
Kapcsolattartó neve SRoland
Email Email küldés SRoland
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. WC fülke készítés, forgalmazás és kiépítés!
  Az SVM Sortiment Vállalkozási Kft. fő profilja a WC fülkék és WC kabinok forgalmazása, gyártása és kiépítése. Ha egyedi igénye lenne, akkor természetesen az is megoldható, mivel a cég dolgozói minden kérést megpróbálnak a lehető legjobb minőségben teljesíteni. Egy WC fülkétől és kabintól sokan nem várnak sokat, azonban nagyon fontos, hogy annak kivitelezése és minősége kifogástalan legyen. Sok cég foglalkozik Magyarországon WC fülkékkel, azonban az SVM külön figyelmet fordít arra, hogy minden általuk szerelt WC fülke és WC kabin tökéletesen illeszkedjen a helyére, esztétikus megjelenést nyújtson. Rengetegsegítséget tud adni a vásárláshoz egy profi csapat és ez itt megvan. Tekintse meg az SVM kínálatát, mely számos WC fülkét és WC kabint ölel fel. Nem fogja megbánni!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Egyedi esküvői meghívók készítése
  Cégünk egyedi tervezésű és kivitelezésű esküvői meghívók, menühengerek, ültetőkártyák, ajándékkísérők, köszönőajándékok készítésével foglakozik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. iphone alkalmazás fejlesztés
  Miért pont Apple fejlesztés? Az IPhone felbukkanásával felforgatta a piacot habár nem támogatta a multitaskingot és a Flash alkalmazásokat, viszont megújította a mobil-használati szokásainkat. Ikonalapú interfésszel jött ki amit több ujjas mozdulatokkal is vezérelhet a user. Ezek a tulajdonságok meghatározóak lettek az üzleti telefonok piacán, majdnem az összes lemásolta ezt a merőben új kezelőfelületet. Vállalatunk sokéves Iphone fejlesztői tapasztalatára vonatkoztatva szerkeszti meg Ön kívánságainak legmegfelelőbb alkalmazást.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Klíma beszerelés szakszerűen
  A nyári hőség ellen érdemes klímával védekezni, hiszen a szervezetet nagyon meg tudja terhelni a nagy meleg. A klíma beszerelés módja kiemelten fontos annak érdekében, hogy a légkondicionáló hibátlanul és hosszú időn keresztül tudjon működni. A megfelelő tervezés, a gyakorlati tapasztalat és a szakértelem kombinációja a kivitelezés során a kulcs a hibátlan telepítéshez. A klímaszerelés után már nincs más dolgunk, mint hogy bekapcsoljuk a megfelelő hőmérsékletre a készüléket és élvezzük annak hűsítő hatását. Legközelebb a következő klímaszezon előtt lesz vele dolgunk, amikor tisztításról és ellenőrzésről kell gondoskodni. Ha Ön is egy ilyen, jól működő légkondit szeretne beszereltetni otthonába, látogassa meg weboldalunkat, kérje INGYENES felmérésünket, vegye fel velünk a kapcsolatot. A gazdaságos üzemeltetéshez szükséges információkat a weboldal tudástárában találja.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Fuga melynek nem ártanak a tisztítószerek!
  lyen fugázó például a kétkomponensű KERAPOXY CQ, amelynek további kiváló tulajdonságai vannak:

saválló
kis, 3 kg-os kiszerelésben is létezik
21 divatos színben kapható

Az alábbi videóból megtudhatja, hogyan kell ezzel a kivételes anyaggal szakszerűen dolgozni, bár természetesen ezzel a szakemberek tisztában vannak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS