Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A taurin szerepe a szervezetben.
Link azonosító 10931
Cím A taurin szerepe a szervezetben.
Url http://taurin-por.hu/
Leírás A taurin por többféle előnnyel is rendelkezik az egészséget illetően. Többek között a migrénes fejfájás megelőzésére is szolgál. Emellett az izomláz is kezelhető ezzel az anyaggal.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak taurin  
Dátum Apr 16, 2015
Kapcsolattartó neve Bakacsi Nikoletta
Email Email küldés Bakacsi Nikoletta
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Talpreflexológia | Rofé Naturale Egészségközpont
  A győri Rofé Naturale Egészségközpontban a holisztikus megközelítésben hiszünk, ha az egészség megóvásáról van szó. Számos alternatív gyógymód áll rendelkezésre, többek között a talpreflexológia, amely arra is alkalmas, hogy a szervezetben nem megfelelően működő folyamatokat feltárja a betegségek korai szakaszában. Emellett segíti a vérkeringés fokozását, hatására felfrissül a szervezet, és a problémás szerveknél is beindul a vérkeringés, javul a test állapota.A talpreflexológus egy kezelési tervet állít fel, és az egyes alkalmak során a talp megfelelő pontjaira gyakorolt nyomással kezeli a pácienst.
Kategória:   Élet/Egészség


2. EstheticHungary – Kézsebészet
  A kéz zsibbadásával és gyengeségével járó kórfolyamatok hátterében gyakran az idegek kompressziós szindrómája áll. Ennek jelentése az, hogy bizonyos predilekciós helyeken mint például a csukló
Kategória:   Élet/Egészség


3. Lukács Mirjam pszichológus
  „Az emberek nem egyszer és mindenkorra születnek meg azon a napon, amikor az anyjuk a világra hozza őket, hanem az élet újra meg újra rákényszeríti őket, hogy megszüljék magukat.”
Kategória:   Élet/Egészség


4. Arcüreggyulladás esetén terápiák
  Az arcüreggyulladás tünetei közül a legjellegzetesebb a felső fogsor fájdalma. Felnőtteknél a gyulladás többnyire csak az egyik oldalon jelentkezik, kifejezetten nagy a kockázata azoknál, akik ferde orrsövénnyel rendelkeznek. Az arcüreggyulladás tünetei közé tartozik a sárgás-zöldes orrfolyás, a kezdetben száraz, később hurutossá váló köhögés, az étvágytalanság, éjszakai köhögés. Mivel baktériumok, vírusok vagy gombák okozzák, kezelésében az elsődleges cél a kórokozók elpusztítása és az általuk keltett gyulladás megszüntetése. Az arcüreggyulladás kezelése otthon hatékony lehet természetes módszerekkel, pl. tisztító légzés gyakorlásával.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Bio Detox – Prémium Minőségű biotermékek
  Webáruházunkban eredeti BIO-DETOX márkájú biotermékeket kínálunk széles választékban. Itt otthona kényelméből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Mind minőség, mind választék szempontjából igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek. Bízunk benne, hogy az általunk forgalmazott termékek között Ön is talál olyat, amely alkalmazása vagy fogyasztása javíthat a saját, illetve szerettei egészségi állapotán és életminőségén. Minőségű biotermékek - Egészség a természetből !
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS