Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
PVC burkolatok készítése
Link azonosító 10882
Cím PVC burkolatok készítése
Url http://burkolasbudapest.eu/pvc-burkolatok/
Leírás Szeretnéd felújítani a lakásodat, de még nem tudod, hogy milyen burkolatot csináltass a szobáidba? Válassz PVC burkolatok közül, és mi segítünk kiválasztani a megfelelő típust és mintázatot.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak
Dátum Jan 26, 2015
Kapcsolattartó neve Balk László
Email Email küldés Balk László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Kolibri BĂştor Szeged
  Panellakások bútorainak tervzése gyártása
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. HV Gardrób beépített szekrény és gardróbszekrény k
  A HV Gardrób-mál már több mint húsz éve foglalkozunk beépített szekrény és gardróbszekrény készítéssel. Egyedi tolóajtós beépített szekrények esetében mindig felmérjük a helyszínt és csak utána pontosítjuk árajánlatunkat. A felméréseket tapasztalt kollégák végzik és azok során sok hasznos ötlettel járulnak hozzá a beépített szekrények praktikus és egyedi kinézetéhez. A szekrény helyszíni felmérés díjtalan.
Nem használunk sablon árakat minden beépített szekrény elkészítésére egyedi árajánlatot adunk. Az ajánlat minden esetben tartalmazza a szekrény alapanyagainak legyártását a tolóajtó vasalatokat és minden beépíteni kívánt elemet, valamint a szállítás és szerelés költségét is. A beépített szekrényeket már előre kisebb részekre bontva visszük a helyszínre, ezzel is megkönnyítjük a szekrények tényleges beépítését. A tolóajtós beépített szekrények, valamint gardróbok, prémium minőségű európai vasalatokkal és szerkezetekkel készülnek és 10 év garanciát vállalunk minden elemükre. Ezek a szerkezetek biztosítják a tolóajtós beépített szekrény könnyű és hangtalan siklását. Katalógusainkban nagy választékot talál a beépített szekrényekhez használt bútorlapok, vasalatok, üvegek és belső kiegészítők közül mindből.
Ahogy szlogenünk is írja, nálunk a minőség együtt jár a jó árral. Kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül egyedi beépített szekrénye elkészítésére!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Ingatlan Lakás Családi ház
  Ingatlan, lakás, családi ház. Ingatlan hirdetések a szakértőktől! Használt lakás, ingatlanok, eladó lakás Budapesten. Ingatlan portál, ahol a minőség Önért van.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Parketta
  Most karácsony közeledtével nagyon alacsonya áron kínáluk Önöknek a parketta különböző típusait. Mi leginkáb bambuszparkettában vagyunk otthon, de mást is megtalál. Szolgáltatásaink nagyon szerteá
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Elsőablak - minen ami nyílászáró!
  Otthonának esztétikus, kifogástalan minőségű új nyílászáróit kínáljuk, ésszerű, baráti árakon. Állapot és műszaki felméréssel, tanácsadással egybekötve. Várjuk bemutatótermünkben!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS