Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Magyar Sajtút Hálózat
Link azonosító 10819
Cím Magyar Sajtút Hálózat
Url http://www.sajtut.eu/
Leírás Kis-, Közép-, Agrárvállalkozók, Sajtkészítők Egyesülete KKASE

Célunk, hogy a helyi termékek helybeni értékesítését, és fogyasztását népszerűsítsük, a rövid ellátási láncokat preferálva.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak sajt   kecskesajt   tejtermék
Dátum Dec 4, 2014
Kapcsolattartó neve Kovács László
Email Email küldés Kovács László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia


2. Gluténmentes paleoliszt
  Cégünk, a Yungas, zöldbanán lisztet értékesít, mely rezisztens keményítőt tartalmaz, felszívódása jó hatással van az anyagcserére, rengeteg káliumot, magnéziumot és vasat tartalmaz. Rendelje meg!
Kategória:   Gasztronómia


3. Lágyfagylaltgép
  A Száger és Száger Kft. lágyfagylalt gépek, valamint egyéb vendéglátóipari berendezések forgalmazásával foglalkozik. Széleskörű termékkínálatunkat honlapunkon megtekintheti.
Kategória:   Gasztronómia


4. Csokoládé
  Csokoládét szeretne venni ismerősének? Akkor válassza a mi édességünket, kattintson oldalunkra!
Kategória:   Gasztronómia


5. Huszár Pincészet
  Minőségi pannonhalmi borok a Pannonhalmi Apátság tövében.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS