Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Új építésű ingatlan adatbázis
Link azonosító 1069
Cím Új építésű ingatlan adatbázis
Url http://www.uj-epitesu.hu
Leírás Új építésű ingatlan adatbázis. Adatbázisunkban számtalan társasház, lakópark, lakókert és új lakás található.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak lakópark   új ingatlan   társasház
Dátum Aug 4, 2009
Kapcsolattartó neve ----
Email Email küldés ----
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Burkolatok fajtái
  Melegburkolatok csoportosítása

Az építkezés, felújítás nagy és stresszes munka, amely rengeteg kérdést vet fel. A megfelelő burkolás kiemelten fontos része a folyamatnak, ezért érdemes alaposan megfontolni milyen stílusú és minőségű burkolatot választunk otthonunkba. Az alábbi oldalon szeretnénk segítséget nyújtani a hideg –és melegburkolatok megfelelő kiválasztásához.

A melegburkolatok két nagy csoportra oszthatók.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Mi állhat a vizesedés hátterében? - vizszigetelesneked.hu
  Az épületek nedvesedésekor az első lépés, hogy a beázás eredetét megtaláljuk. Ez azért fontos, hogy megszüntethessük a problémát kiváltó okot, hiszen érdemben csak ezután lehet kezelni a nedvesedő felületeket.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Társasház, közös képviselő, közös költség
  A közös képviselő önállóan jár el az ingatlannál a lakástulajdonosokat érintő ügyekben. Ő a ház „mindenhatója”, aki ügyvezető jellegű tevékenységével végrehajtja a társasházi közgyűlés stratégiai döntéseit. Kötelessége munkájával segíteni a társasház törvényes működését. Feladata mindent megtenni az épület fenntartása, felújítása és a lakóközösség képviselete érdekében. Intézi a közösségnek a társasházzal összefüggő ügyes-bajos ügyeit is.
De mi van akkor, ha a közös képviselő egyszercsak eltűnik a társasház pénzével? Mivel egy társasházban a lakók nem látnak bele, hogy a közös képviselő mire költi a lakóközösség pénzét, így bármikor előfordulhat sikkasztás, túlszámlázás, vagy adott felújítási munkára nem megfelelő szakember kiválasztása. Még az is előfordulhat, hogy saját zsebre ad ki közös tulajdonú helységet, kamrát, tárolót, megkárosítva ezzel a tulajdonosokat.
A társasházi tulajdonosok számára írott könyvből megismerjük a lakástulajdonosok jogait és lehetőségeit.
A Számvizsgáló Bizottságról írt könyvből pedig a SZB tagjainak jogait, kötelezettségeit és lehetőségeit. Ugyanis a közös képviselőnek minden évben mérleget, éves beszámolót és költségvetési javaslatot kell készítenie, amit a tulajdonosok sokszor átnézés nélkül kidobnak, a közgyűlésen érdemi vita nélkül jóváhagynak, ami időnként súlyos hiba.
Hogyan alkossunk társasházi szervezeti-működési szabályzatot? Fontos, hogy a társasházi SZMSZ tartalmazza a költségek felosztásának részletezését, illetve a határozathozatalok mikéntjét is. Szempont, hogy kitérjen a közös költséget nem fizetők szankcionálásának szabályozására is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Egyedi szekrény tolóajtóval
  Tolóajtós beépített szekrény készítése egyedi igényeknek megfelelően. Korrekt áron, minőségi anyagokból készítünk beépített szekrényeket.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Berta - Vill Kft.
  A Berta - Vill Kft. kis- és nagykereskedés kandallók, kályhák, fatartók, tűzhelyek forgalmazásával és építésével foglalkozik.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS