Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
MZperX.net - Magento webáruház fejlesztés
Link azonosító 10289
Cím MZperX.net - Magento webáruház fejlesztés
Url http://mzperx.net
Leírás Magento Webáruház fejlesztés, technikai audit, Mobil Magento fejlesztés. Új webáruház fejlesztés, meglévő áruháza javítását, újra építését.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak webáruház   MAgento
Dátum Oct 14, 2014
Kapcsolattartó neve MZperX Bt.
Email Email küldés MZperX Bt.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Tv szerelő Budapesten most 15% kedvezménnyel
  Tv szerelő Budapesten most 15% kedvezménnyel, 20 éves rutinnal. Led tv javítás, Samsung tv javítása, Lg tv szervizelése. Nincs kép, nem kapcsol be, foltos a kép, sötét a képernyő? Mi megjavítjuk a tévédet! Jelentkezz be a honlapon most!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Csongrádi László duguláselhárító Dunakeszi
  Woma duguláselhárítás Dunakeszi: fix áron akár azonnal, 14 napos garanciával Csongrádi László +36 20 293 4400 konyha, mosogató, WC, mosdó lefolyó SZuez-szifon tisztítás, zsírköves csatorna megtisztítása gyorsan, garanciával.
Dunakeszi lakóparkok, társasházak dugulásmentesítése tapasztalattal.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Grafitrend Kft.
  A Sárváron működő Grafitrend Kft. szolgáltatásainak körét az aktuális piaci trendeknek és ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, s ennek megfelelően ma már széles tevékenységkörrel állunk leendő és már meglévő ügyfeleink rendelkezésére. A grafikai tervezésen és a nyomdai előkészítésen túl a dekorációtervezés és -kivitelezés egyaránt kiemelt tevékenységeink közé tartozik.
Munkáinkban a kreatív gondolkodás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők által támasztott követelményekre, figyelembe véve a piaci igényeket és a kivitelezés szervezésének kritériumait.
Az elmúlt években több neves hotelnek, utazási irodának, cégnek, étteremnek és cukrászdának stb. készítettünk logót, emblémát, ét- és itallapot, reklámanyagokat, és terveztünk számukra teljes arculatot. Munkánk során kiemelkedően fontosnak tartjuk az innovációt, ugyanakkor arra törekszünk, hogy az általunk készített grafikai- és nyomdatermék vizuális megjelenése egyszerre legyen modern és időtálló.
Szakmai tapasztalatunk, elhivatottságunk, kreativitásunk mellett fejlett digitális eszközeink, gépparkunk is garanciája ügyfeleink elégedettségének.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Raktársátor
  A raktársátor szerkezeti felépítése bőven túllépi az raktársátor kategória fogalmát, mert statikailag olyan megoldásokat tartalmaz amelyek fokozott igénybevételének és az időjárás okozta behatásoknak is jobban ellenáll mint a hagyományos rendezvénysátor, raktársátor kategória szerkezetei.

A tömbös tároláshoz plusz funkciókat is enged a rendszerünk, így gyorsabb a ki- és betárolás. A raktársátor igazi raktári funkciót lát el és rövid- vagy középtávon nem kell raktárcsarnokot építtetni és építmény adó sincs a szerkezet után.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Europrox Bt.
  Az Europrox Bt. hálózati eszközök, biztonságtechnikai rendszerek kiépítésével foglalkozik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS