Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




MozgásTér
Link azonosító 10245
Cím MozgásTér
Url http://www.mozgaster.hu
Leírás 2013-ban alapultunk meg, a Mozgástér ötlete 2012 Januárjában fogalmazódott meg egy sikeres sprinter atléta és több országot bejárt, montecarlói aranybohóc díjas artista agyában.
Kategóriák Élet/Egészség
Oktatás
Szórakozás
Kulcsszavak
Dátum Oct 14, 2014
Kapcsolattartó neve Horváth Kristóf
Email Email küldés Horváth Kristóf
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Betegszállítás
  HA BETEGSZÁLLÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE, A LEGJOBB HELYEN JÁR!

Olyan esetekben, amikor ügyfelünk vagy valamely családtagja mozgásképtelenné válik a beteg ide – oda szállítása egyre nehezebbé válik ez idő során. Legyen szó egy hosszan tartó betegségről, ami sok kontrol vizsgálatot igényel, vagy idősekről, kollégáink segítenek Önnek. Sok esetben az okozza a problémát, hogy az adott családnak nincs megfelelő járműve amivel megoldható lenne a szállítás. Hiszen egy fekvő, de még egy ülőbeteg számára is fontos, hogy megfelelő körültekintés mellett juthasson el egyik pontból a másikba. Szakképzett ápolóink az ilyen esetekben nyújtanak nagy segítséget ügyfeleink számára. Jól felszerelt autóink és gondos sofőrjeink kényelmesen és biztonságosan juttatják el Önt orvoshoz, vagy a kórházba.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Gránátalma jótékony hatásai.
  A gránátalma egy nagyszerű gyümölcs, amely gazdag vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, továbbá magas antioxidáns hatással is bír. Több fronton is támogatja az egészéget. A gránátalma magas C-vitamin, K-vitamin, kálium és magnézium tartalommal is rendelkezik.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Energetizálás Guaranával
  A guarana Dél-Amerikában honos gyógynövény, ahol az őslakos indiánok évszázadok óta fogyasztják. A koffeintartalom 2,5-8%-ot is elérheti. Ennek köszönhetően a gaurana javítja a testi és szellemi teljesítőképességet.
A gaurana az élénkítő hatású italok készítésén kívül a guaranáliánt aszténia, vagyis általános testi gyengeség, fáradtság ellen, fogyókúrákban és enyhe hasmenés kiegészítő kezelésében.
A guarana fiziológiás hatása a koffeinnek és származékainak köszönhető. Ezek a mennyiségtől függően fokozzák a szívösszehúzódás erejét, gyorsabbá teszik a vizeletkiválasztást, a zsír és cukor lebontását, valamint elősegítik a gyomornedv kiválasztását.
Kategória:   Élet/Egészség


4. GYED Információs Portál
  Mi a GYED? A GYED a szülést követően a gyermekét nevelő szülő megélhetését biztosítja - főszabály szerint - a gyermek második életévének betöltéséig. A GYED összege naptári napokra kerül megállapításra az átlagkereset 70%-ában. További részletek a GYED Információs Portálon
Kategória:   Élet/Egészség


5. Pikkelysömör a fejbőrön és kezelése
  A pikkelysömör fejbőrön, térd- és könyökhajlatban, a hát alsó részén is kialakulhat. Nem fertőző és nem mondható súlyos betegségnek sem, mégis megkeseríti a mindennapokat.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS