Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Juker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Link azonosító 10043
Cím Juker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Url http://juker.hu/dugulaselharitas.html
Leírás Duguláselhárítás Oroszlány 50 km-es környékén.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak duguláselhárítás   dugulás
Dátum Jul 28, 2014
Kapcsolattartó neve Juhász József
Email Email küldés Juhász József
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Hallott már a fugamozaikról?
  Kevesen gondolnák, hogy a Mapei termékei nemcsak az otthonok tartós megújulásához járulnak hozzá, de a művészetben is szerepet játszanak. Pedig így van: Szűr Szabó Edit elsősorban a Mapei Kerapoxy Design és Mapeglitter termékeit alkalmazva jutott el a saját maga által fugamozaiknak nevezett műfajhoz. A művész öt éven át kutatta az anyag lehetőségeit, és olyan nagy tapasztalatra, anyagismeretre tett szert, hogy már festményszerű alkotásokat hoz létre olyan anyagokkal, amelyeket egy profi burkoló legfeljebb a burkolatok közötti fugahézagokban alkalmaz, és eszébe sem jut, hogy ebből művészi alkotásokat lehet létrehozni.

A fugamozaik készítése során a művész úgy kezeli a Kerapoxy Design-t, illetve a belőle öntött kis formákat, mint mozaik burkolati elemeket. A munkát megkönnyíti az anyag könnyű bedolgozhatósága, és élénk színei miatt is kézenfekvő választás. A felület megalapozásához a művésznő a Keraflex Maxi S1-et alkalmazza.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Lakásriasztó egyedi tervezéssel.
  Válassza cégünket, ha egyedi és kijátszhatatlan lakásriasztó rendszerre vágyik. Az általunk használt és ajánlott riasztórendszer jelenleg piacvezető a biztonságtechnika területén.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Gázkazán karbantartás garanciával - Pest megye
  Vállaljuk gázkazán karbantartását márkától és típustól függetlenül, Pest megye minden településén. Szakembereink 0-24-ben állnak rendelkezésére, hívását követően, akár egy órán belül. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Munkájukra pedig mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Weboldalunkon bővebben tud tájékozódni szolgáltatásainkról és rólunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Kávégégépszervíz.hu - Kávé, Kávégép
  Főbb működési területeink: kávégép szervizelése; kávégép javítás; kávégép bérbeadás; használt kávégép eladás; kávégép kihelyezés és kávégép felújítás, valamint kávégép,és italautomata eladása.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Daruzás, elérhető darubérlés ár mellett
  Építkezéseken, vagy ház felújításoknál könnyen előfordulhat, hogy nehéz terheket kell magasba mozgatni, precízen, problémásan megközelíthető helyeken. Cégünk erre a problémára igyekszik hatékony megoldást kínálni mini darubérlés keretében. Szolgáltatásainkat megfizethető ár mellett nyújtjuk, és akár 4 emelet magasságban is pontos anyagmozgatást tudunk végezni. A bérlés során szakértő kezelőszemélyzetet is biztosítunk, akik garantálják, hogy gördülékenyen, problémamentesen történjen a daruzási munka.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS